Əsaslı Təmir

Gəncə Dövlət Universitetinin Xarici Dillər fakültəsi  yerləşdiyi III korpus yay tətili zamanı əsalı təmir edilmişdir. Kafedraların, dəhlizlərin döşəmələri dəyişdirilmiş, divarları rənglənmiş və sanuzellər yenidən qurulmuşdur. İkinci mərtəbəyə qalxan pilləkənlərə və binanın girişinə mərmər döşənmişdir və yeni surahilər quraşdırılmışdır. Fakültəmizin yerləşdiyi binanın fasadı kimi içərisi də çox gözəl olmuşdur. Fakültəmizin professor-müəllim heyəti, bütün əməkdaşları və tələbələrin yay dövründə yüksək səviyyədə təmir işi aparmalarına nail olmuş çox hörmətli rektorumuz professor Yusif müəllim başda olmaqla Universitetin rəhbərliyinə öz minnətdarlığımızı bildiririk.

Xarici Dillər fakültəsi

?

2 comments on “Əsaslı Təmir”

1. Əli Cavabla

Yeni Tədris ilinizi səmimi qəlbdən təbrik edir və bol uğurlar arzu edirəm!
    Hamıya Məndən çoxlu Salamlar!
    Hörmətlə: Şahverdiyev Əlibəy

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir