Universitetimizin xeyriyyəçi tələbəsi

Xarici dillər fakültəsinin İngilis dili ixtisasının I kurs tələbəsi Vəliyeva Məhsəti-xanım şəhərin Heydər Əliyev muzeyi nəzdində fəaliyyət göstərən uşaq kitabxanasında könüllü olaraq, təmənnasız uşaqlar üçün ingilis dili kursu yaratmışdır. Hal-hazırda kursda 15 uşaq vardır. Uşaqlar həftədə 2 dəfə məşgələlərdə iştirak edirlər.

Universitetimizin və fakültəmizin rəhbərliyi bu işdə tələbəmiz, Məhsəti-xanıma uğurlar arzulayırlar.

2 comments on “Universitetimizin xeyriyyəçi tələbəsi”

1. ayurveda ernährung Cavabla

Moin!

Ich frage mich aktuell, welches Diät-Produkt für mich in Frage kommt.
    Ich habe wirklich viele getestet, allerdings absolut nie Erfolge gehabt.
    Auf was soll man da am Besten achten? Produkte, die zwar jede Menge zusichern, am Schluss jedoch null dabei herauskommt, reizen mich kein bisschen. Deshalb nicht falsch
    interpretieren, ich will keine Wunderpille, aber es muss
    doch irgendwelche Tabletten geben, die zumindest ein wenig behilflich sind.

Für Hilfestellung wäre ich überaus dankbar

Herzliche Grüße
    Mario http://cford.tnu.edu.vn/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=646459

Bir cavab yazın